Servicii

Cu peste 15 ani de experiență, mă dedic fiecărui pacient, oferind soluții adaptate nevoilor sale unice.

Cu ce te pot ajuta?

Sub motto-ul „Terapie pentru suflet”, îmi propun să ajut oamenii să își descopere și să își vindece rănile interioare, să găsească echilibrul și armonia de care au nevoie în viață.

Psihoterapie de cuplu

În relațiile de cuplu, pot apărea numeroase provocări care necesită o abordare profesionistă pentru a putea fi depășite. Ofer sprijin cuplurilor care doresc să își consolideze legătura, să rezolve conflictele sau să regăsească pasiunea și înțelegerea reciprocă.

Psihoterapie individuală

Fiecare individ traversează momente dificile. Abordare personalizată pentru fiecare pacient, adaptată nevoilor și particularităților sale, pentru a depăși anxietatea, depresia, traumele sau orice altă provocare emoțională.

Psihoterapie pentru copii și adolescenți

Adolescența și copilăria sunt perioade pline de schimbări și provocări. Ofer sprijin adaptat vârstei, pentru a ajuta tinerii să înțeleagă și să gestioneze emoțiile lor.

Psihoterapie online

În era digitală, terapia online oferă o soluție practică și confidențială. Consultațiile de la distanță sunt ideale pentru cei care călătoresc des, locuiesc în zone îndepărtate sau pur și simplu preferă intimitatea propriei case.

Școala pentru părinți

Parentingul vine cu propriile sale provocări. Dacă ești părinte și te confrunți cu comportamentele dificile ale copilului tău, sunt aici să ofer ghidare, sfaturi și strategii pentru a aborda diferite situații.

Te voi ajută să...